Οδηγίες χρήσης Germitox

Οδηγίες χρήσης για το προϊόν Germitox

Ενδείξεις και αντενδείξεις

Τα δισκία Germitox είναι ένα ισχυρό εργαλείο για όσους θέλουν να αφαιρέσουν εντελώς τα παράσιτα σε έναν κύκλο θεραπείας. Η μοναδική φόρμουλα, που δεν έχει αντενδείξεις και έντονα δευτερεύοντα σημάδια, έχει κάνει αυτό το προϊόν ένα από τα πιο δημοφιλή.

Εφαρμογή:

    Οδηγίες για τη χρήση του Germitox
  1. Με εντεροβίαση, οι ενήλικες και τα παιδιά πρέπει να παίρνουν ένα δισκίο μία φορά. Για να αποφευχθεί η επανάληψη της εισβολής, η δευτερογενής χρήση της θεραπείας συνταγογραφείται για μισό μήνα για ένα μήνα.
  2. Για ασιαρίαση, αγκυλοστομία, τριχοκεφαλία και μικτή ελμινθίαση: σε ενήλικες και παιδιά άνω των 2 ετών συνταγογραφούνται 2 δισκία, όχι περισσότερο από δύο φορές την ημέρα για 3 ημέρες.
  3. Για τενίαση και ισχυροειδοειδίαση, δεν πρέπει να παίρνετε περισσότερα από 200 mg του φαρμάκου δύο φορές την ημέρα για 4 ημέρες. Τα παιδιά πρέπει να λαμβάνουν 100 mg δύο φορές την ημέρα για 3-4 ημέρες.

Παρενέργειες

Η μακροχρόνια χρήση καψακίων Germitox σε μεγάλες δόσεις μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα:

  • Έμετος,
  • διάρροια,
  • ημικρανία,
  • αλλεργική αντίδραση με τη μορφή εξανθήματος, κνίδωσης, οιδήματος.

Υπάρχει επίσης αύξηση της δραστηριότητας των τρανσαμινασών του ήπατος, της λευκοπενίας, της αναιμίας και της τριχόπτωσης. Η χρήση χαπιών μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την ανάπτυξη του εμβρύου σε έγκυες γυναίκες. Επομένως, τα δισκία Germitox πρέπει να πίνουν προσεκτικά κατά τη γέννηση ενός παιδιού, ειδικά κατά το πρώτο τρίμηνο.

Φροντίστε να συμβουλευτείτε γιατρό στην Κύπρο πριν πάρετε το Germitox. Αυτές οι οδηγίες διατίθενται ελεύθερα και παρέχονται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Ανατρέξτε στη σημείωση του κατασκευαστή για λεπτομέρειες.