Κριτικές Germitox

 • Νικόλαος
  Πριν από ένα μήνα κάτι με έστρεψε, υπήρχε ναυτία, πόνος στο στομάχι, φαγούρα στον πρωκτό. Νόμιζα ότι είχα δηλητηριαστεί, πίνω ροφητικά, αλλά τίποτα δεν βοήθησε. Η γυναίκα είπε ότι μπορεί να είναι παράσιτα. Αποφάσισα να παραγγείλω το Germitox στον ιστότοπο. Μέχρι την πέμπτη ημέρα μετά τη λήψη του, έγινε πολύ πιο εύκολο. Όλα τα δυσάρεστα συμπτώματα έχουν φύγει.
  Germitox
 • Ιωάννα
  Η κόρη μου διαγνώστηκε με ελμινθές. Είναι 8 χρονών. Ο γιατρός συνταγογράφησε φαρμακευτικά παρασκευάσματα, αλλά δεν βοήθησαν. Αποφάσισα να παραγγείλω το Germitox από τον επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή. Πήρατε 2 δισκία την ημέρα. Παρεμπιπτόντως, τα χάπια είναι χαριτωμένα. Μετά από 5 ημέρες η κατάσταση βελτιώθηκε, ελέγχθηκαν, η δοκιμή έδειξε αρνητική. Προτείνω!
  Germitox
 • Κωνσταντίνος
  Ο γιος μου διαγνώστηκε με ελμινθές. Δεν κατέφυγα σε επιλογές φαρμακείου, αλλά παραγγέλνω το Germitox απευθείας από τον κατασκευαστή στον ιστότοπο. Το πακέτο παραδόθηκε ταχυδρομικώς. Πλήρωσα στο ίδιο μέρος. 5 ημέρες μετά τη λήψη του παιδιού, το παιδί έγινε πιο ευτυχισμένο, η όρεξή του βελτιώθηκε και σταμάτησε να είναι ευμετάβλητη.
  Germitox
 • Sabina
  Ποτέ δεν πίστευα ότι θα συναντούσα παράσιτα με 50. Τα χάπια φαρμακείου δεν βοήθησαν, επιδείνωσαν τα συμπτώματα. Ένας φίλος ενημέρωσε το Germitox. Χρειάστηκαν 3 μέρες, νιώθω σαν να ξαναγεννιέμαι. Τα παράσιτα έχουν φύγει.
  Germitox
 • Mustafa
  Το Germitox είναι μια φυσική θεραπεία που βασίζεται σε ιχνοστοιχεία και φυτικά εκχυλίσματα. Λαμβάνω προφυλακτικά δισκία μία φορά το χρόνο. Η κατάσταση της υγείας είναι εξαιρετική!
  Germitox
Εκτίμηση Germitox
5
10