Πώς να καθαρίσετε το σώμα από τα παράσιτα στο σπίτι με βότανα

Πολλοί πιστεύουν ότι μικρά επικίνδυνα παράσιτα βρίσκονται μόνο στο γαστρεντερικό σωλήνα (έντερα, συκώτι, σπλήνα) και είναι λανθασμένα. Αυτά τα κακά πνεύματα αισθάνονται υπέροχα στο αίμα μας, στο υποδόριο στρώμα, στον ιστό των οστών και στον εγκέφαλο!

Γεια σε όλους από το Stoletnik! Υπάρχει μια σοβαρή συζήτηση σχετικά με το πώς να καθαρίσετε το σώμα των παρασίτων που μας εμποδίζουν να ζήσουμε καλά. Ετοιμάζουμε μια σκόνη βοτάνων που θα βοηθήσουν ριζικά στην επίλυση του προβλήματος του καθαρισμού του σώματος από σκουλήκια.

Συλλέξτε βότανα από παράσιτα

Τι βλάβη κάνουν τα παράσιτα στο σώμα;

Τα παράσιτα, τα σκουλήκια και άλλα παράσιτα επηρεάζουν όχι μόνο τη ζωή μας, αλλά και τη διάρκειά του. Έχετε σημαντικό αρνητικό αντίκτυπο στην υγεία, τη συμπεριφορά, τη διάθεση. Φαίνεται ότι δεν υπάρχουν ασθένειες, αλλά η κατάσταση είναι αναστατωμένη με ημικρανίες, πονοκεφάλους και απροθυμία να κάνει τίποτα (μερικοί θεωρούν ότι είναι τεμπελιά, μάταια).

Τα παράσιτα κάνουν την καταστροφική τους εργασία στο σώμα μας. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε τη λαϊκή φυσική θεραπεία για τα παράσιτα, η οποία συζητείται δύο φορές το χρόνο. Μετά από αυτό, δεν θα αναγνωρίζετε πλέον τον εαυτό σας ως νέο, καθαρό, ενθουσιώδες και ενεργητικό.

Σε αυτό το άρθρο δεν θα μιλήσουμε ούτε για την ιατρική. Υπάρχουν πολλά ναρκωτικά εκεί έξω, αλλά λίγο νόημα. Μόνο αυτή η ισχυρή συνταγή για τα παράσιτα μπορεί να καθαρίσει σημαντικά το σώμα.

Η μητέρα φύση έχει από καιρό εξασφαλίσει ότι θα γίνουμε υγιείς, ανανεωμένοι και όμορφοι με τη βοήθεια των βοτάνων. Η συνταγή είναι ακίνδυνη και θα κάνει τη δουλειά. Θα επηρεάσει δραματικά τη ζωή.

Παράσιτα στο ανθρώπινο σώμα

Καλύτερα να καθαρίσετε τα παράσιτα με φυσικά μέσα

Αρχίζουμε να αναπτύσσουμε ένα αντιπαρασιτικό φάρμακο που θα βοηθήσει στον καθαρισμό του σώματος των παρασίτων και των σκουληκιών. Είναι εύκολο να το κάνετε.

Συνιστώ έναν μύλο καφέ εάν δεν έχετε έναν στο αγρόκτημα. Ακόμη και αγοράστε βότανα που βρίσκονται στο φαρμακείο.

  • Ξηρά πικρή αψιθιά.
  • Tansy λουλούδια.
  • Λιναρόσπορος.
  • Γαρύφαλλο μπαχαρικό.
  • Άνηθο (στο σούπερ μάρκετ αν έχετε δικό σας είναι καλύτερο).

Ας χαρακτηρίσουμε ένα βότανο από τη συνταγή, i. Η. η δράση του σε ένα αντιπαρασιτικό φάρμακο.

Γενικά, το Forbs σκοτώνει τα παράσιτα και τα εμποδίζει να μεταλλαχθούν (σε αίμα, μυϊκούς και οστικούς ιστούς κ. λπ. )Αυτή είναι η κύρια δουλειά τους. Εδώ είναι - οι φίλοι μας!

λιναρόσποροςΚαθαρίστε προϊόντα αποσύνθεσης που σχηματίζονται στο σώμα και τα πτώματα μετά τη ζωτική δραστηριότητα των ερπετών.

γαρύφαλλο μπαχαρικόσκοτώνει τα αυγά των σκουληκιών μέσα μας.

άνηθοαποκαθιστά όλα όσα θα μπορούσαν να καταστρέψουν τα παράσιτα.

Αλέθουμε όλα τα βότανα σε μύλο καφέ, ώστε να μπορούν να αναμιχθούν πιο εύκολα.

Εφιστώ την προσοχή σας στο γεγονός ότι, σε αντίθεση με τον λιναρόσπορο που κάποτε φτιάχτηκε, το σκουλήκι, τα γαρίφαλα και το τανσί αποθηκεύονται για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι σπόροι στη σκόνη, προστατευμένοι από το κέλυφος, συνδυάζονται με οξυγόνο και οξειδώνονται. Το προϊόν χάνει τις ιδιότητές του. Ο ποιοτικός χρόνος εργασίας σας είναι μόνο 12 ώρες μετά το άλεσμα. Αυτή είναι μια μικρή αλλά πολύ σημαντική σημείωση για τον λιναρόσπορο.

Μαγειρική για 1 μερίδα:

  • Wormwood και tansy, 1 κουταλάκι του γλυκού το καθένα.
  • Λιναρόσπορος - ½ κουταλάκι του γλυκού.
  • Γαρίφαλα - 1, 5 μπουμπούκια
  • Άνηθο - 1 κουταλάκι του γλυκού.

Χρειάζονται 10 δευτερόλεπτα για να μετατραπούν τα βότανα σε σκόνη στο μύλο. Δεν αξίζει πια. Ρίχνουμε τα πάντα σε ένα μπολ.

Πώς να χρησιμοποιήσετε φυτική σκόνη κατά των παρασίτων

Η σκόνη καταναλώνεται 30 λεπτά πριν από τα γεύματα. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να ρίξετε καθαρό νερό σε ένα ποτήρι. Συλλέγουμε την τελική ουσία σε μια ξηρή κουταλιά της σούπας και την στέλνουμε στο στόμα. Το ξεπλένουμε με ένα ποτήρι νερό. Καταναλώστε τουλάχιστον 10 ημέρες. Κάντε το μάθημα δύο φορές το χρόνο.

Δώσε προσοχή! Εάν έχετε προβλήματα στο στομάχι όπως: Β. Έλκη στομάχου, είναι σημαντικό να πάρετε τη σκόνη σε μισή ώρα μετά το γεύμα.

Όπως μπορείτε να δείτε, η μέθοδος είναι απλή. Μπορείτε σταδιακά να συνηθίσετε την πικρία. Επιπλέον, έχει καλές επιδράσεις στο ήπαρ.

Όταν αρχίσετε να καθαρίζετε το σώμα σας από τα παράσιτα, η ποιότητα ζωής σας θα αρχίσει να βελτιώνεται.

Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι η καταστροφή των παρασίτων από τα τρόφιμα που τρώμε είναι σχεδόν μηδενική. Ακόμα κι αν είναι καλά πλυμένα ή επεξεργασμένα. Είναι αδύνατο να απαλλαγούμε εντελώς από τα τρόφιμα. Η συνταγή είναι τόσο πρόληψη όσο και καθαρισμός.

Να είστε υγιείς και μην αφήνετε τους ανεπιθύμητους γείτονες να κατοικούν στο σώμα σας. Μάθαμε πώς να καθαρίζουμε το σώμα σας από παράσιτα. Σκεφτείτε αυτό το όπλο - φυσικό και αποτελεσματικό, που δίνεται από τη φύση.